(FOTO) OVAKO KIJA DOGOVARA NASTUP: Procurila PREPISKA sa klubom! Prozvali Karleušu i Seku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OVAKO KIJA DOGOVARA NASTUP: Procurila PREPISKA sa klubom! Prozvali Karleušu i Seku

Pokazala!

Kristina Kija Kockar, apsolutna pobednica prve sezone rijalitija Zadruga ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Tačnije, može se reći da je Kija prošla opasnost faze "instant slave" tete je svojim radom i harizmom okupila veliki broj fanova koji prate svaki njen nastup.

Kija je već izdala dve pesme koje su postale hitovi, a najavila je i treći za decembarmesec.

Mnogo polemike se vodilo oko toga koliko Kija zarađuje u klubovima, kao i kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odziv publike u odnosu na ostale zvezde.

Što se honorara tiče, sudeći po prepisci koja se pojavila na Instagramu, on je zaista veliki, jer je Kija uspela da proda najveći broj karata, čak više i od Karleuše, Seke Aleksić i Đanija koji su renomirane zvezde našeg estradnog neba.

Ne preostaje ništa drugo, već da se kiji kaže svaka čast!

Kako je izgledala njihova prepiska pogledajte na slici ispod!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.