(FOTO) LJUDI, MOLIM VAS, POMOZITE! Vladimir Tomović MOLI ZA POMOĆ Neko se BORI ZA GOLI OPSTANAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 21:47

(FOTO) "LJUDI, MOLIM VAS, POMOZITE!" Vladimir Tomović MOLI ZA POMOĆ "Neko se BORI ZA GOLI OPSTANAK"

Hitan apel!

Vladimir Tomović, rijaliti učesnik, najpoznatiji po diskvalifikacijama u rijalitiju, iskoristio je svoju popularnost na društvenoj mreži "Instagram" kako bi pozvao ljude da pomognu majci dvoje dece.

Poznato je da Vladimir često objavljuje na svom profilu objave u humanitarne svrhe, pa pomaže koliko može, a svakako na pravi način koristi to što ga prati preko 80.000 ljudi, što je za svaku pohvalu.

A post shared by Vladimir Tomović (@vladelije) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on May 25, 2020 at 11:59am PDT

- Ljudim molim vas pročitajte i podelite i pomozite! Mi se ovde utkujemo ko će sa lepše destinacije objaviti fotografiju i pokazati kako uživa a neko se bori za goli opstanak - napisao je on preko printskrina poruke u kojem majka traži pomoć.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.