Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 19:37

(FOTO) "Kakav otac, takav sin" Anastasija uslikala muža i svekra - uhvatila HIT TRENUTAK dok je nisu gledali

Evo kako provode vreme u Španiji.

Ćerka pevačice Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović uživa sa svojim suprugom fudbalerom u Španiji, gde on trenutno igra.

Ona je sada podelila hit fotografiju svog supruga Nemanje Gudelja i njegovog oca, Nebojše.

Dok su boravili u nekom kafiću, Nebojša i Nemanja su sedeli u potpuno istoj pozi, prekrštenih nogu i obojica su gledali u mobilne telefone.

Nisu ni primetili da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih Anastasija slika, a njoj ovakav trenutak nije mogao da promakne.

- Kakav otac, takav sin - napisala je Ražnatovićeva, uz emodžije koji se smeju i crveno srce, a sličnost izmeđju Nebojše i Nemanje je neverovatna, što možete primetiti na fotografiji.

Podsetimo, mladi fudbaler nedavno je išao na presađivanje kose, kada je bio ošišan na ćelavo. Kosa mu je sada dosta porasla i postala gušća, te je više ne krije ispod kapa i kačketa.

Srbija Danas/Instagram/raznatovicanastasija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.