(FOTO) KURIR SAZNAJE: Evo ko je i čime se bavi novi dečko Kaće Živković

Izvor: Kurir, 18.Jan.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) KURIR SAZNAJE: Evo ko je i čime se bavi novi dečko Kaće Živković

Katarina Živković je na društvenim mrežama objavila fotografije sa novim dečkom ali ga ne pokazuje u potpunosti, očigledno ne želeći da se otkrije njegov identitet.

Na fotografiji gde je otkrila pola njegovog lica, njeni fanovi su komentarisali da je u pitanju momak po imenu Miloš, ali je Kaća brže bolje uklonila fotku sa Instagrama.

Međutim, kažu da se ljubav ne može sakriti što nam potvrđuje i ova situacija.

Auf dem weg nach Bielefeld, morgen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << geht's los wieder, 3 Punkte wollen wir. On the way to Bielefeld, tomorrow is the...

"U pitanju je Miloš Degenek, mladi fudbaler", otkrio je izvor Kurira blizak Kaćinom novom momku i dodao:

"Miloš je iz Knina a dugo je živeo u Štutgartu. Nedavno se preselio u Minhen. On je '94 godište i bavi se fudbalom."

Da li će se Kaća usuditi da javnosti predstavi svog 5 godina mlađeg momka ili će ostati još dugo tajna, ostaje nam da vidimo.

Autor: EPK,Foto: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Konačno otkriveno: Upoznajte novog dečka Katarine Živković!

Izvor: Story, 18.Jan.2016

Katarina Živković je na društvenim mrežama objavila fotografije sa novim dečkom ali ga ne pokazuje u potpunosti, očigledno ne želeći da se otkrije njegov identitet...Katarina Živković, foto: Instagram..Na fotografiji gde je otkrila pola njegovog lica, njeni fanovi su komentarisali da je u pitanju...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.