(FOTO) KOVČEG na stolu u kući Janjuševića zasut BELIM CVEĆEM - pretužna SIMBOLIKA ove BILJKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 12:53

(FOTO) KOVČEG na stolu u kući Janjuševića zasut BELIM CVEĆEM - pretužna SIMBOLIKA ove BILJKE

Biće sahranjen danas u podne.

Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre dva dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo, a nakon obdukcije, telo je preuzeo Janjuš tokom jučerašnjeg popodneva, te se zaputio u Prijepolje gde će Mihajlo danas biti sahranjen.

Sahrana će se održati danas na lokalnom groblju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Dvorine", a ožalošćena porodica će primati saučešće u svojoj kući na Kolovratu od 12 časova.

Ispred kuće Janjuševića je veliki broj ljudi koji su došli da izraze saučešće i da isprate mladog Mihajla na večni počinak, a jecaji odzvanjaju celim Prijepoljem. Kako govori izvor blizak medijima, u Janjuševoj porodičnoj kući zbog tragičnog događaja pojavila se hitna pomoć koja je morala da ukaže pomoć njegovoj majci, jer joj je iznenada pozlilo pred sahranu sina Mihaila.

U porodičnoj kući upriličeno je bdenje tokom prethodne večeri, kada je telo dopremljeno u Prijepolje, a kovčeg sa belim gerberima nalazi se u porodičnoj kući Janjuševića, na Kolovratu, odakle će povorka krenuti ka lokalnom groblju "Dvorine".

Beli gerberi simbolizuju neopisivu tugu i skromnost, i najprikladnije su cveće za sahrane, posebno mladih ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIJEPOLJE ZAVIJENO U CRNO... Na sahrani Janjuševog brata IZOSTALA VAŽNA stvar, evo šta O TOME KAŽE CRKVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023

Mihajlo je sebi oduzeo život u 27. godini...Mihajlo Janjušević, mlađi brat košarkaša i zadrugara Marka Janjuševića Janjuša preminuo je pre dva dana, a sumnja se da je izvršio samoubistvo u 27. godini. Njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u centru Beograda gde je živeo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.