(FOTO) ISPLIVALA FOTKA: Nakon SKANDALA sa suprugom Jelenom Karleušom, Duško Tošić SLAVI! Čestitke pljušte

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 02:55

(FOTO) ISPLIVALA FOTKA: Nakon SKANDALA sa suprugom Jelenom Karleušom, Duško Tošić SLAVI! Čestitke pljušte

Ovo je razlog!

Priče o problemima u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaju da interesuju domaću javnost.

Nova godina na estradnoj sceni počela je burno. Umesto da Božić proslave u miru, ljubavi i radosti, pevačica i bivši fudbaler našli su se u udarnim vestima, a povod je sve suprotno od onog što proklamuje duh praznika. Pevačica je zatražila pomoć policije jer ju je suprug, navodno, ošamario za trpezom, zbog čega mu je izrečena zabrana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilaska od trideset dana.

Nakon burog perioda došlo je vreme za slavlja za Duška Tošića jer on proslavlja svoj rođendan, a na njegovom Instagram profilu su počele da se pojavljuju čestitke.

Njemu je prijatelj čestitao rođendan putem Instagram priče, a Tošić je stori prebacio na svoj profil, pa odgovorio "Voli te brat".

Da li će njegov rođendan biti povod za pomirenje sa Jelenom i da li će uspeti da povrate svoj mir, ostaje da vidimo.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Duško Tošić danas slavi rođendan, Jelena Karleuša čestitala, ali ne njemu

Izvor: B92, 19.Jan.2022

Fudbaler Duško Tošić danas puni 37 godina i mnogi su se pitali hoće li njegova supruga pevačica Jelena Karleuša uopšte da reaguje na taj datum, nakon scena nasilja koje su se desile u njihovoj porodičnoj kući na Božić...Naime, Jelena Karleuša je Duška optužila da je fizički nasrnuo na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.