(FOTO) HAOS! GREŠKOM SNIMLJENA: Obezbeđenje unelo Miljani APARAT! Evo ŠTA se dešava u APARTMANU Kulićki

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 18:54

(FOTO) HAOS! GREŠKOM SNIMLJENA: Obezbeđenje unelo Miljani APARAT! Evo ŠTA se dešava u APARTMANU Kulićki

Uhvaćena na delu!

Apartman Miljane i Marije Kulić večita je misterija za gledaoce ovog rijaliti formata "Zadruga", jer iako postoje kamere u prostorijama, zabranjeno je snimanje, jer tu živi mali Željko, pa su se Kulićke dogovorile sa produkcijom da se taj deo imanja ne snima zbog maloletnog deteta.

Ali ponekad produkcija ipak usnimi apartman kada Željko nije tu, pa je to prava poslastica za one koje zanima kako izgleda apartman i šta se to dešava kada "misle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ne snima".

Ovog puta kamera je uhvatila Miljanu Kulić kako je očigledno tek ustala iz kreveta. Ona sedi za stolom i meri pritisak aparatom koji joj je unela produkcija.

Ono što je haotično osim Miljanine frizure je i stanje u apartmanu. Garderoba je pobacana svuda, pa se može zaključiti da je Marija još uvek u Nišu, jer sumnjamo da bi ovakvo stanje bilo da je ona tu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.