(FOTO) BACITE MOBILNI, UZMITE SKIJE: Poznati otišli na Kopaonik da telefoniraju

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) BACITE MOBILNI, UZMITE SKIJE: Poznati otišli na Kopaonik da telefoniraju

Na svežem kopaoničkom vazduhu i belom pokrivaču poznati imaju preča posla od uživanja na snegu, razgovori preko mobilnog valjda su lepši na visini.

Mobilni telefoni odavno su postali ne samo sastavni deo svakodnevnog života već su nam pored jastuka dok spavamo, nosimo ih i u WC, a umesto da se zaista odmorimo kad konačno odemo na odmor i stavimo ih na sajlent, ni tada ih ne ispuštamo iz ruku! Sve ovo nedavno je potvrdilo nekoliko poznatih domaćih ličnosti kojima je na svežem kopaoničkom vazduhu i belom snegu mobilni bio važniji od prirodnih lepota i sportskih aktivnosti.

Autor: Milica Crnogorac,Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(FOTO) BACITE MOBILNI UZMITE SKIJE Poznati otisli na Kopaonik da telefoniraju

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2016

Na svežem kopaoničkom vazduhu i belom pokrivaču poznati imaju preča posla od uživanja na snegu, razgovori preko mobilnog valjda su lepši na visini

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.