(FOTO) Aleksandra okačila snimak sa Dejanom iz Egipta - ono što mu je PORUČILA raznežilo je SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 15:38

(FOTO) Aleksandra okačila snimak sa Dejanom iz Egipta - ono što mu je PORUČILA raznežilo je SVE

Sada je jasno!

Bivši zadrugari, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, nedavno su spakovali kofere i trenutno provode svoje prvo zajedničko putovanje i uživaju u čarima Egipta.

Ljubavni par daje sve od sebe da napuni baterije, ali i svoje pratioce i verne fanove neretko obraduje po kojom fotografijom.

Aleks je na svom profilu objavila sliku, kao dokaz koliko ona i njen partner uživaju i ne mare ni za šta osim jedno za drugo.

Po svemu sudeći, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << atraktivna plavuša, uživa u svojoj ljubavi i bez problema je rešila da to i pokaže.

Na sledećoj objavi, snimila je Dragojevića i napisala mu kratku ali slatku emotivnu poruku, na koju niko nije ostao ravnodušan.

- Ovo je moj svet! - napisala je Aleks.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KUPAČICE MOJA! Dejan snimao RAZGOLIĆENU Aleks na PLAŽI, sve oči uprte u njih dvoje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 10:16

Uživaju nakon 10 meseci Zadruge...Pobednik pete sezone Zadruge Dejan Dragojević i njegova devojka Aleksandra Nikolić, otišli su na letovanje u Egipat...Zadrugari uživaju u svojoj ljubavi, a ne propuštaju nijedan trenutak da snime i postave na društvene mreže kako se provode...Tako je Dejan snimao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.