FOTKOM SINA SRUŠILA INSTAGRAM! Slobina žena pokazala malog Damjana i otkrila na koga liči, njene reči tope dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 15:39

FOTKOM SINA SRUŠILA INSTAGRAM! Slobina žena pokazala malog Damjana i otkrila na koga liči, njene reči tope dušu

Stekla ogroman broj lajkova u izuzetno kratkom roku.

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović nedavno su postali roditelji malog Damjana, a na njihovim Instagram profilima redovno postavljaju fotografije sa naslednikom.

Jelena uživa u odgajanju dece što se vidi iz njenih objava na društvenim mrežama.

Iako ima dva sina iz prethodnog braka, trenutno najviše pažnje posvećuje Damjanu koji je nedavno došao na svet, a danas je objavila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovih usana i pokazala svima koliko prinova liči na njenog supruga.

- Kažu da je dete "pola ti, pola osoba koju voliš"... Damjan je ceo osoba koju volim - napisala je Radanovićeva u opisu fotografije koja je za kratko vreme dobila preko 6.000 lajkova.

A post shared by Jelena Radanović 💕 (@jeja.radanovic)

"Sunce najmilije", "Bože slatkoće", "Da vam je živ i zdrav puno ljubavi i sreće", "Mili jedan slatkiš", nizali su pozitivni komentari pratilaca na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.