FOTKA KOJA LOMI SRCA NA KOMADE: Bojana je preživela horor, a ova slika iz mučnog detinjstva mnogo govori

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 13:19

FOTKA KOJA LOMI SRCA NA KOMADE: Bojana je preživela horor, a ova slika iz mučnog detinjstva mnogo govori

Čitava nacija ostala je sa knedlom u grlu nakon što je zadrugarka ispričala neverovatnu životnu priču.

Učesnica "Elite" Bojana Pavlović potresla je čitav region svojom životnom pričom, koja je, malo je reći stravična. Kako je ispričala, njenog oca, koji je bio alkoholičar, je ubila njena baba i to sekirom, majka joj je imala psihičke probleme i dedi je amputirala zamrznute prste, dok je njen brat misteriozno preminuo, a kako je istakla, sumnja da je preminuo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga što ga nisu hranili.

 Deda je, inače, pokušao i da napastvuje njenu sestru s*ksualno. Bojana je odrastala u Domu za nezbrinutu decu i veliki je borac. Vredno radi i apsolvent je na fakultetu.

Iako je imala više nego mučno detinjstvo, Bojanu je i kao devojčicu krasio osmeh koji i dan danas ima. Ona je na svom Instagramu objavila sliku kada je bila mala, zajedno sa psom kog je imala.

- Slatka mala ja - napisala je Bojana na engleskom jeziku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.