FOLKERKA ZAVRŠILA NA SUDU?! Našoj popularnoj pevačici suprug OTEO DETE - OVO su detalji?! Naježićete se

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOLKERKA ZAVRŠILA NA SUDU?! Našoj popularnoj pevačici suprug OTEO DETE - OVO su detalji?! Naježićete se

Strašno.

Indira Radić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Malo je poznato da ona ima sina od 25 godina. Severin Radić koji se medijski ne eksponira je autor svih pesama sa poslednjeg albuma.

On se slabo pojavljuje u javnosti, te niko nije imao prilike da ga viđa.

A post shared by INDIRA RADIC (@indiraradicofficial) on Mar 18, 2016 at 1:23am PDT

Indira je Severina dobila u braku sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ubrzo nakon rođenja deteta 1991. godine, Indira se sa tadašnjim suprugom i majkom iz Bosne preselila u Beograd. Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, pevačicin muž je hteo da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila te je bivši suprug bez pitanja odveo sina. Nakon završenog suđenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Severin je vraćen mami.

Severin se 2014. godine oženio, a mnogi tvrde da njegova supruga Elina neodoljivo podseća na Indiru.

VRELE BEZ SILIKONA! Pogledajte NAJS*KSI naslovne stranice 90ih! Ceca i Vesna Zmijanac POKIDALE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.