FOLKER JE STARIJI OD SUPRUGE VIŠE OD DVE DECENIJE: U braku su imali SKANDAL o kome su svi pričali, a evo kako ona izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 19:40

FOLKER JE STARIJI OD SUPRUGE VIŠE OD DVE DECENIJE: U braku su imali SKANDAL o kome su svi pričali, a evo kako ona izgleda

Želi još dece!

Pevač narodne muzike Miloš Bojanić, pored uspešne muzičke karijere i učešća u rijaliti programima, ima i buran ljubavni život.

Naime, on privatni život krije daleko od čiju javnosti, pa tako se ni sa svojom suprugom gotovo nikada ne eksponira u javnosti. Ipak, poznato je da je on u braku sa zanosnom crnkom Brankom koja je mlađa od njega 24 godine.

Međutim, o njihovom odnosu dugo se spekulisalo i pričalo da je Bojanić suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preoteo svom bratu, o čemu su svi brujali.

- Miloš je imao mnogo žena pre mene, a ja nisam ta koju je preoteo. Nek je Sinanu laka zemlja, on je aludirao na Miloševog rođaka koji živi u Luganu. On je jedan gospodin koji je mnogo pomogao Sinanu u karijeri. Te priče koje se sada vrte desile su se pre 20-30 godina i nema smisla da se ja petljam u to - rekla je Branka tada.

Inače, Miloš je bio je deo "Zadruge 3", a neposredno pred ulazak u rijaliti priznao je da je svojevremeno u Americi prevario svoju prvu suprugu sa takođe dvadeset godina mlađom ženom, pa za medije poručio da će priznati vanbračno dete.

– Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete – rekao je pevač, prenosi Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BILA JE U BRAKU SA FOLKEROM i nastupala sa njim kao IGRAČICA, a danas je ne biste prepoznali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 07:03

Zajednica nije dugo potrajala...Nakon što je ušla u rijaliti program "Veliki brat" 2006. godine, Ana Marija Kikoš je odmah dospela u žižu javnosti jer se saznalo da je bila u braku sa folkerom Dadom Polumentom...Ana je pratila pevača na turneji kao igračica, pa su se vrlo brzo zbližili i otpočeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.