FOLK HAUS BEND SE POKAJAO ŠTO JE OSTAVIO LUKASA I PREŠAO KOD PRIJOVIĆKE?! Hoće ponovo kod Ace, evo i zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOLK HAUS BEND SE POKAJAO ŠTO JE OSTAVIO LUKASA I PREŠAO KOD PRIJOVIĆKE?! Hoće ponovo kod Ace, evo i zašto

Ipak su bili uigrani tandem.

Folk haus bend, koji je duge dve decenije radio sa popularnim folkerom Acom Lukasom i sa njim se proslavio, nedavno je prešao da radi za Aleksandru Prijović, a sada je, navodno, zbog toga zažalio.

Bend navodno nije zadovoljan zaradom koju su za godinu dana imali sa Prijovićkom, pa bi veoma želeli da pregovaraju sa Lukasom o eventualnom povratku.

- Šef benda stavio je na papir koliko su zaradili za godinu dana rada sa Aleksandrom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i došli su do cifre od 24.000 evra po članu na go dišnjem nivou, što je bilo gotovo tri puta manje nego tokom rada sa Lukasom. Sa njim su izlazili godišnje i do 70.000 evra, u zavisnosti od angažmana - rekao je dobro obavešten izvor.

- Kontaktirali su već sa Acinim menadžerom kako bi videli da li ima prostora da dogovore ponovnu saradnju. Još su pregovori u toku, ali postoji mogućnost da će do ponovne saradnje doći jer je i Aca, pored toga što se sa njima najbolje razumeo, negde i emotivno vezan za bend koji je bukvalno on stvorio.

Pjesma "Ko si ti". #aleksandra #blog #prijovic

A post shared by ALEKSANDRA PRIJOVIC👑 (@aleksandra_blog) on Jul 6, 2018 at 2:47am PDT

Članovi Folk hausa se ne žale na isplatu, tvrde da je Aleksandra poštena i da im uvek isplati sve do dinara, ali je problem što ona nema tezge kao Lukas. Ona radi dva dana u nedelji, dok je on angažovan od tri do pet puta. A pored čestih angažmana, njegova je i cena veća, a samim tim i benda.

Lukas je povodom ove situacije rekao da je on glavni i da samo on odlučuje sa kim će da radi, dok se Aleksandra nije oglašavala.

A post shared by ALEKSANDAR VUKSANOVIC (@acalukasfanpage) on Aug 10, 2017 at 10:54am PDT

- Nisam upoznat sa slučajem! I ne znam kakve ja imam veze sa Prijovićkom i tim bendom. Ja sam odlučujem sa kim ću da radim, a te navode da li ćemo ponovo raditi neću da komentarišem - rekao je Lukas.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO SNIMAK: CECA KAKVU NISMO VIDELI! Veseli se sa Đanijem na svadbi - LUDNICA uz OVU pesmu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.