FOLIRANTIKINJA? Krunićka se šatro trzala u snu, a onda je Vladimir priskočio u pomoć!

Izvor: Svet, 02.Nov.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOLIRANTIKINJA? Krunićka se šatro trzala u snu, a onda je Vladimir priskočio u pomoć!

Ivana Krunić i Vladimir Tomović ostali su budni do ranih jutarnjih sati i razmenjivali nežnosti, a kada ih je uhvatio dremež oboje su se okrenuli na svoju stranu, te su zaspali.
Nedugo zatim, Krunićeva je počela da se vrti, što ukazuje na to da je imala ružne snove, zbog kojih se probudila u znoju. Pevačica je odmah zamolila Tomovića da joj pomogne, a on je istog trenutka skočio iz kreveta, otvorio je vrata kako bi provetrio prostoriju, a potom je izmasirao hladnom vodom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Krunićevoj je ovo pomoglo, pevačica se ubrzo i smirila, te su oboje ponovo utonuli u san.
U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.
 

svetprintscreen
The post FOLIRANTIKINJA? Krunićka se šatro trzala u snu, a onda je Vladimir priskočio u pomoć! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.