FOLIRANTI, IMAM INFORMACIJU IZ BOLNICE! Bebica hoće da uništi Miljanu i Mariju - objavio prepisku sa Kulićkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 19:20

"FOLIRANTI, IMAM INFORMACIJU IZ BOLNICE!" Bebica hoće da uništi Miljanu i Mariju - objavio prepisku sa Kulićkom

Njihov rat se ne smiruje!

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su nedavno stavili tačku na njihovu vezu, a već danima svi bruje o tom raskidu. Njih dvoje se prepucavaju putem društvenih mreža i medija.

Nakon što je Bebica javno objavio broj Marije Kulić, Miljana tvrdi da joj je pozlilo i da je završila u bolnici.

- Pritisak joj je naglo, trenutno je 220/114. Od juče kada je Nenad objavio broj telefona moje mame sve je krenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po zlu. Njoj se toliko slošilo da nije mogla da dođe sebi, te smo morali hitno da je dovedemo u bolnicu. Bebica nas svakodnevno uznemirava na razne načine, tata mi je bled, ni njemu nije dobro. Ja sam dovezla mamu u bolnicu i hitno su je hospitalizovali - rekla je uznemirena Miljana za "Kurir".

Potom je Miljana izjavila da je i njoj pozlilo kada je videla u kakvom je stanju njena majka:

- Verujte da smo jako loše. Mami je pozlilo, odmah sam je odvezla u Urgentni centar, evo čekamo tata i ja u kafiću. I meni je pozlilo kada sam videla mamu takvu - počela je Miljana za "Telegraf" i dodala da je morala da primi infuziju.

Ovim povodom se oglasio i Bebica putem Instagrama:

- Ljudi nisam ja kriv za to što nekome nije dobro. Ne napadajte mene jer kao i uvek imam argumente za sve - napisao je Bebica, a zatim dodao:

Nenad je potom podelio i njegovu prepisku sa Miljanom.

- Imam info iz bolnice da ste foliranti i da nije visok nego pao pritisak - napisao je Bebica Miljani.

- Ne znam, dok ne stignem u Beograd - napisala je Miljana, a zatim mu poslala video klip iz restorana.

- Foliranti! Toliko je loše da je pala gozba u kafani. Idemo dalje industrijo - napisao je Bebica u opisu prepiske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBJAVILA NALAZE IZ BOLNICE - Miljana reagovala nakon što ih je Bebica optužio da su foliranti! Evo šta se dešava sa Marijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023

Podelila sve javno!..Bivšoj zadrugarki, Mariji Kulić danas je pozlilo nakon što je Nenad Macanović Bebica objavio njen borj telefona na Instagramu...Odmah su krenuli pozivi, a Mariji je skočio pritisak, pa je završila u Urgentnom centru...Ipak, Bebica tvrdi da to nije tačno i da su Kulići "foliranti",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.