FINALISTI SE PREVIŠE OPUSTILI! Veliki šef odmah REAGOVAO - Pljuštale KAZNE zbog KRŠENJA zlatnog pravila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 15:00

FINALISTI SE PREVIŠE OPUSTILI! Veliki šef odmah REAGOVAO - Pljuštale KAZNE zbog KRŠENJA zlatnog pravila!

Nema opuštanja!

Ovo je poslednja nedelja u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Finalisti ove nedelje nemaju potrebe da se brinu oko spremanja hrane, jer ih je produkcija iznenadila i obavestila da će svakog dana dobijati tri obroka. Izgleda da su se neki od njih previše opustili pa su zaboravili da još uvek važe ista pravila i da je strogo zabranjeno spavanje u toku dana. Veliki šef uputio je pismo ovim povodom.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šopić bude kažnjena nedeljnim honorarom zbog spavanja preko dana. Veliki šef - pročitala je Tara Simov novo saopštenje koje je stiglo u Belu kuću.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.