FILM O PLJAČKAŠIMA PINK PANTERI, DI KAPRIO U GLAVNOJ ULOZI

Izvor: Kurir, 23.Maj.2011, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILM O PLJAČKAŠIMA "PINK PANTERI", DI KAPRIO U GLAVNOJ ULOZI

Inspirisan srpskim kriminalcima. Poznati američki glumac Leonardo Dikaprio je prilikom svoje prošlonedeljne posete Srbiji razgovarao s beogradskom kancelarijom Interpola. Tačni detalji razgovora nisu poznati, ali kancelarija Interpola je potvrdila da je obavljen višečasovni razgovor koji bi pomogao u pisanju scenarija za film o bandi „Pink Panter“.

Inspirisan srpskim kriminalcima.

Poznati američki glumac Leonardo Dikaprio je prilikom svoje prošlonedeljne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posete Srbiji razgovarao s beogradskom kancelarijom Interpola. Tačni detalji razgovora nisu poznati, ali kancelarija Interpola je potvrdila da je obavljen višečasovni razgovor koji bi pomogao u pisanju scenarija za film o bandi „Pink Panter“.

Dikaprio je razgovarao i sa Draganom Ilićem, voditeljem emisije „Buđenje“ na Radio Beogradu, koji takođe nije hteo da otkrije više informacija pošto je, kako tvrdi, sve još u veoma ranoj fazi i rekao da zasad postoji nekoliko ideja o tome kako bi film trebalo da izgleda, ali da se obraća dosta pažnje na detalje.

Bandu „Pink Panter“ većinom čine Srbi i Crnogorci, a već nekoliko godina ne silaze sa svetskih naslovnih strana zbog svojih dobro isplaniranih, jedinstvenih i atraktivnih pljački. Jedna od njihovih najatraktivnijih pljački je ona u tržnom centru u Švajcarskoj kada su kolima uleteli u izlog zlatare i za 20 sekundi uspeli da pobegnu sa čak 11 miliona dolara. Iako sve pljačke ove kriminalne grupe imaju dosta toga zajedničkog, svetski organi reda dosad nisu uspeli da zaustave njihove aktivnosti.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.