FILIP UHVAĆEN SA BIVŠOM, NAKON RASKIDA SA ALEKS - Car ponovo kod ove zadrugarke, ona je razlog prekida?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:40

FILIP UHVAĆEN SA BIVŠOM, NAKON RASKIDA SA ALEKS - Car ponovo kod ove zadrugarke, ona je razlog prekida?

Svi se pitaju šta se ovo dešava?

Javnost je šokirala vest o iznenadnom raskidu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji su pre samo nekoliko dana govorili o zajedničkom detetu.

Oni su sve potvrdili i momentalno se otpratili sa Instagrama i obrisali sve zajedničke fotografije, a Filip se odmah bacio u promet.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio dokaz o Carevom "muvanju" bivših zadrugarki, a Filip sve to radi iz senke, kako Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi primetila.

Naime, fanovi su uslikala Filipa na lajvu Milice Veselinović, sa kojom je imao kratku aferu tokom Zadruge 6, a sada, navodno, opet nešto želi od nje.

Da podsetimo, Milica se nedavno pohvalila vereničkim prstenom, ali njega ni to nije zaustavilo. Nije poznato da li se Car javio Milici ili ju je samo posmatrao na TikToku, ali kako je sada ponovo slobodan, veoma moguće je da će krenuti u "napad".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.