Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIP OTKRIO DETALJE ODNOSA SA KIJOM U WC-U: Spavao sam s njom, Sloba mi reč nije REKAO – OVO JE ISTINA

Navodni seks između Kristine Kockar i Filipa Đukića mesecima je bio glavna tema u prvoj sezoni rijaliti “Zadruga”, a sada je Đukić otkrio detalje tog odnosa. Naime, Filip je u svađi sa Lepim Mićom potvrdio spekulacije da je imao seks s Kijom, ali je i otkrio da je sve detalje njihovog odnosa znao Kijin suprug The post FILIP OTKRIO DETALJE ODNOSA SA KIJOM U WC-U: Spavao sam s njom, Sloba mi reč nije REKAO – OVO JE ISTINA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JANJUŠE, OPET SI ZABORAVIO NA ŽENU: Spavao sa Šopićkom, Filip je samo PARAVAN za njihovu vezu!

Izvor: Scandal.rs, 25.Nov.2019

Marko Janjušević i Ivana Šopić su po mišljenjima mnogih gledalaca odavno prešli granice drugarstva. Sve što je u prvoj sezoni “Zadruge” bivši košarkaš radio sa Anom Korać, sada radi sa Ivanom. Kada je produkcija ugasila svetlo u spavaćoj sobi. Janjuš je iskoristio priliku da legne pored...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.