FILIP KAPISODA JE ZVAO PRODUKCIJU 48 SATI PRE ZLOČINA - Novi detalji ubistva Ksenije Pajčin: Imao je jedan ZAHTEV

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 15:47

FILIP KAPISODA JE ZVAO PRODUKCIJU 48 SATI PRE ZLOČINA - Novi detalji ubistva Ksenije Pajčin: Imao je jedan ZAHTEV

"Tek nakon 40 dana je sadržaj emitovan...!"

Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Sada je internetom počeo da kruži snimak poslednjeg pojavljivanja Ksenije i Filipa, a tom prilikom Kapisoda je ušetao u studio i uneo cveće pevačici koju je usmrtio navodno nakon samo 48 sati.

Kako "Alo!" piše  ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su radili u emisiji "Ništa za sakriti", čiji je gost bila Pajčinova, nisu ni slutili da će doći do tragedije.

-Emisija u kojoj je gostovala zvala se "Ništa za sakriti". Tada je Filip zvao produkciju kako bi ušao u studio da joj pokloni cveće. Delovao je kao najzaljubljeniji čovek, niko nije slutio da će se to desiti. Nakon dva dana ju je ubio i vlasnici projekta odlučili su da odlože emitovanje - rekao je dobro upućen izvor za pomenuti portal, i dodao:

-Tek nakon 40 dana je sadržaj emitovan iz poštovanja prema pevačici. Inače, to je bila poslednja u nizu 40 epizoda serijala emisije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.