FILIP CAR MI JE PISAO PRE ULASKA U ZADRUGU: Sanja Stanković ga BRUTALNO ISKULIRALA Dođe cica na kolica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 05:37

FILIP CAR MI JE PISAO PRE ULASKA U ZADRUGU: Sanja Stanković ga BRUTALNO ISKULIRALA "Dođe cica na kolica!"

Svake srede u 20 časova! Emisija "Između dve vatre".

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije Sanja Stanković gostovala je u novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas, a tom prilikom prisetila se svog odnosa sa aktuelnim zadrugarom Filipom Carem, pa se osvrnula i na "lažnu trudnoću" i otkrila da joj je upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on najveći promašaj tokom njenog učešća u Zadruzi.

On mi je najveći promašaj, najviše sam se ponizila sa njim, to sigurno, tako da nemam baš kredibilitet da komentarišem ove devojke što se ponižavaju u aktuelnoj sezoni, ali to je sve iza mene, a sada ću vam otkriti nešto što nikome nikada nisam rekla, evo sad ću kod vas - počela je Stankovićeva.

- Ja sam sa Anom (Radulović) išla na njegov rođendan da radimo intervju i tada smo mu dale poklon koji je sadržao Daliline slike sa njenim momcima i on je meni rekao "ovo je 1:0 za tebe, a znaš da tako neće ostati". Nedugo zatim me je zapratio na Instagramu, to niko nije video, bukvalno niko nije ispratio - nastavila je Sanja, pa šokirala da joj je potom Car i pisao poruke.

Poslao mi je poruku nešto u stilu "Zašto mu nisam uzvratila praćenje" nešto tako, imam tu poruke pokazaću vam, a ja sam mu rekla da ne piše nigde da moram da mu uzvratim i ubrzo je povukao praćenje - nasmejala se voditeljka, pa priznala.

- Iskreno, sve dođe na svoje, ne mogu da kažem da nisam likovala posle svega - Dođe cica na kolica - našalila se voditeljka.

Gostovanje Sanje Stanković očekujte sutra, u sredu u 20h na YT kanalu portala Srbija Danas, a ispod ovog teksta pogledajte najavu njenog gostovanja i sve što vas očekuje u novoj emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sanja Stanković progovorila o OTKAZU, pa iznela ŠOK PREPISKU sa Filipom Carem pred ulazak u Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije Sanja Stanković gostovala je u novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas, a tom prilikom prisetila se svog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.