FATALAN fizički obračun u sred Elite: Povilenela, pa nasrnula na cimerku - URLICI SE ORE Belom kućom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 22:39

FATALAN fizički obračun u sred "Elite": Povilenela, pa nasrnula na cimerku - URLICI SE ORE Belom kućom

Bez ikakve zadrške!

Opšte je poznata informacija da produkcija, na čeli sa Veliki šefom ima nultu toleranciju na fizičke obračune i rešavanje problema na taj način.

Međutim, takmičare kao da ne interesuje to što ostaju bez honorara, pošto putem nasrtanja pokuavaju da reše sve nesuglasice. Tako je bilo i malo pre.

Naime, u toku dana aktuelno je bilo diskutovanje o tome ko je najzavidnija osoba u "Eliti". I da nije u pitanju ovako nezavidna titula(ironično), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cimeri bi svakako našli način da se posvađaju. Međutim, Marija Malivuk je otišla i ovaj put predaleko, te je preko celog stola u jednom skoku nasrnula na Jelenu Ilić, suprugu Ivana Marinkovića.

- Šta ti je, bre? Smiri se - vikali su svi.

- Pustite me, idem kući, pustite me - vikala je Malivuk dok je pokušavala da dođe do Ilićeve.

- Ostavite me - urlala je Marija.

Kao što i ptice na grani znaju, svako kršenje pravila oko fizičkog nasilja ima za posledice ozbiljne konsekvence, te je samo pitanje momenta kada će se produkcija oglasiti sa adekvatnom kaznom. Ostaje nam jedino da pratimo "Elitu" budnim okom.

Marijin nasrtaj pogledajte ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.