FARMA Simonida: Farmerka uhvaćena kao od majke rođena! (Video)

Izvor: Poznati.info, 06.Sep.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA Simonida: Farmerka uhvaćena kao od majke rođena! (Video)

Iako ima višak kilograma koji je i te kako vidljiv, ona nema problem da pokaže svoje telo.

Simonida Hopa-cupa najzapaženija farmerka ove sezone. Ona je uspela da zaseni i neke mlade i mnogo zgodnije farmerke. Pred sam ulazak u rijaliti Simonida je snimljena od strane ekipe paparaco lova koji su je ulovili ni manje ni više nego na bazenu u kupaćem kostimu. Oni su otišli toliko daleko, da su korpulentnu pevačicu usnimili i kada se presvlačila i skidala gola. Sve ovo možete videti u sledećem videu.


Poznati.info/ COPYRITED

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Nije za svačije oči: gola Simonida!

Izvor: Press, 06.Sep.2013

Ko kaže da svi "puniji" ljudi imaju kompleks svoje težine?! Čist dokaz da to nije tako je učesnica Farme 5, Simonida Ačević!. Simonidu je ekipa Paparaco lova snimila kako odlazi na jedan od bazena u Beogradu, gde se sama opuštala.. Vlasnica hita "Hopa-cupa" bez blama prošetala je svoje obline,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.