FANOVI ZABRINUTI - primljena u porodilište, a evo šta Tara Simov radi pred porođaj: Snimak šokirao

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 13:19

FANOVI ZABRINUTI - primljena u porodilište, a evo šta Tara Simov radi pred porođaj: Snimak šokirao

Nije lako podnosila trudnoću, a sada broji sitno do porođaja.

Jedna od najpoznatijih bivših zadrugarki Tara Simov primljena je u bolnicu gde će doneti na svet svoje prvo dete.

Kako smo već preneli, ona je došla u bolnicu Dragiša Mišović sa torbom, a u porodilište ju je dovezao njen dečko i budući tata.

I dok Simova broji sitno do porođaja i zahtevne životne uloge majke, ona ne odustaje i dalje od svoje nove uloge uticajne tiktokerke. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, samo nekoliko minuta nakon što su mediji preneli da je stigla u bolnicu, Tara je na svoj zvanični Tiktok objavila novi snimak.

Na njemu  je objasnila kako se šminka i šta sve koristi od šminke da bi izgledala prelepo i pred porođaj.

Mnogi fanovi su ovu vest ipak dočekali sa olakšanjem, jer se znalo da je Tara imala težu trudnoću i da je imala određenih problema u drugom stanju, te su pojedini strahovali da neće imati lak porođaj. Ipak, ako Tara može da misli o šminci i Tiktoku u bolničkoj posetlji dok broji sitno na porađaj, to je jasan dokaz da fanovi nemaju potrebe da strahuju za bivšu zadrugarku i buduću majku.       

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.