FANOVI U ŠOKU: Evo šta Karleuša više NE MOŽE da uradi posle operacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI U ŠOKU: Evo šta Karleuša više NE MOŽE da uradi posle operacije!

Očima svojim nećete verovati!

Jelena Karleuša, koja je, podsetimo, nedavno operisana u jednoj beogradskoj privatnoj klinici, veoma brzo se vratila svom poslu, a na snimanju "Zvezda Granda" svi su je dočekali s oduševljenjem, što je zabeležila kamera emisije "Exkluziv".

(18+ FOTO) BEZOBRAZNA VERIDBA: Dok su Tihomir i Anamarija slavili, Ploća IZVATAO Branku po grudima!

Masovno je bilo oduševljenje među članovima žirija kad su videli JK. Sevali su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poljupci, delili su se pokloni, a "diva" je pokazala da je vrlo brzo dostigla formu.

ŠOK! Stanija posle akcije pokazala VLAŽNO MEĐUNOŽJE! (FOTO)

- Eto mene brže nego što ste očekivali. Ja i bolesna i zdrava mogu volu rep da iščupam - uz karakterističan osmeh poručila je ona.

Operacija, ipak, nije bila rutinska kao što je pevačica najavljivala. Jelena posledice i dalje oseća:

- Ne mogu još da se cerekam ni malo jače da se nakašljem, ali - biće - rekla je za "Exkluziv".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.