FAJT NA ĐURĐEVDAN: Manda i Soraja prebile Danijelu Vranić!

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAJT NA ĐURĐEVDAN: Manda i Soraja prebile Danijelu Vranić!

Popovićeva i Vučelićeva na slavi kod zlatara Nebojše Bojovića prvo su pevačicu čupale za kosu, a onda su joj nalupale šamare

Manda Popović i Soraja Vučelić juče ujutru prebile su Danijelu Vranić u jednoj beogradskoj kafani. One su pevačicu čupale za kosu, onda su je šamarale, da bi je na kraju izbacile bosu sa splava.

Njih tri bile su među gostima na slavi kod zlatara Nebojše Bojovića.

Gađala ljude ledom

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Tu su bile i Ceca Ražnatović, Goga Sekulić, Sara Trajanović, Đani i drugi.

- Sve je počelo u Nebojšinom domu. Soraji i Mandi se za stolom pridružila i Danijela sa svojim dečkom. Pošto je muzika bila glasna, intervenisala je komunalna policija i nakon toga su se gosti preselili na Nebojšin splav - priča naš izvor i nastavlja:

- Tamo su Popovićeva i Vučelićeva od Vranićeve poručile pesme. Častile su je sa 450 evra. Problem je nastao kada je Danijeli njen dečko dao 100 evra da otpeva nekoliko pesama za Mandu, kojoj se celo veče udvarao. To je pevačicu naljutilo - tvrdi izvor.

Uvek frka

Maja gađala Saru čašom

Slavlja koja organizuje Nebojša Bojović ne mogu da prođu bez incidenta. Naime, na njegovom rođendanu u januaru Maja Nikolić je Saru Trajanović prvo polila šampanjcem, a zatim i gađala čašom! Razlog svađe je brat Svetlane Cece Ražnatović, Milan Marinković koji je, navodno, bio u vezi sa obe.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Soraja Vučelić na slavi pretukla Danijelu Vranić! FOTO

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2015

Na slavi kod zlatara Nebojše Bajovića došlo je do tuče u kojoj su Soraja Vučelić i Manda Popović čupale i šamarale Danijelu Vranić, a na kraju je obezbeđenje izbacilo bosu sa splava...Sve je počelo kada je komunalna policija intervenisala zbog glasne muzike iz kuće Nebojše Bajovića, tako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.