Evropska jesen u znaku najvećih muzičkih zvezda!

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska jesen u znaku najvećih muzičkih zvezda!

Iako se završava letnja sezona i mnogi klubovi se spremaju za početak jeseni, svi vi koji budete posetili evropske gradove, uživaćete u spektakularnim koncertima.

Nemačka i Austrija za ovu jesen su pripremile, do sada neviđene koncerte kako po klubovima tako i na prostorima od nekoliko hiljada ljudi, a kako Pr menadžerka koncerata Danijela Brnić ističe za Svet Plus, da će ova jesen biti na neki način obeležena velikim muzičkim zvezdama. "Već smo imali sastanke sa nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bendova i pevača iz regiona možemo slobodno reći da će ova jesen biti drugačija. Crvena Jabuka, Prljavo Kazalište , Hari Mata Hari , Oliver Dragojević , Željko Bebek samo su neka od velikih imena koji će nastupati. Naravno mislili smo i na mlađu generaciju, ap smo se odulučili za miljenike ženske populacije, kao što su Saša Kovačević,  Tropico Bend, Lexington bend, Vlado Georgiev i mnogi drugi.

Za one koji vole dobar narodni zvuk prepustili smo našem najboljem menadžeru u dijaspori Hilmi tako da su tu već dobro poznata imena poput Halida Bešlića , Šerifa Konjevića, Ace Lukasa , Baje i mnogih drugih.  "Sve one koje put povede u ove države imaće bogat muzički program jer se u Evropi poznato je za svaki koncert traži karta više", rekla je Danijela za naš portal. Naši dragi posetioci od jeseni imaće prilike da čitaju i eksluzivne intervju sa velikim muzičkim zvezdama iz naše zemlje i regiona.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.