Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zbog čega nikada ne kosristim sapun!

Pogledala sam ga i bio je smežuran, ljigav i čudan. Odlučila sam da čitavo telo istrljam šamponom jer – ako je dobar za kosu, zašto ne bio dobar i za kožu, zar ne?

Generalno, nemam ništa protiv sapuna, ali kada pomislim na njegovu konzistenciju, u odnosu na gelove za tuširanje, uvek ću izabrati gel. Osim što su klizavi, sapuni mogu da nam naprave “problem” tokom kupanja – ukoliko padnu u kadu ili tuš kabinu, a ne vidimo ih, može se desiti da se okliznemo i, ne daj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Bože, povredimo.

S druge strane, zašto bi neko koristio sapun pored gela? To je kao da imate priliku da vozite kola, a pažnju posvetite kočiji.

Razlike prevazilaze lične afinitete. U zavisnosti od toga kakav sapun koristite, imajte na umu da može biti veoma loš za vašu kožu.

Pročitajte i… Da ste u drugom stanju može da otkrije i zubar! Evo i kako

Ostatak teksta pročitajte ovde: Evo zbog čega nikada ne kosristim sapun!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.