Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto treba da imate svaku noć seks sa suprugom

Postoji mnogo razloga zašto nećete da imate seks sa partnerom ili suprugom večeras, ali postoji mnogo parova koji to rade sedam puta nedeljno. „Hafington post“ je uradio anketu u kojoj je pitao čitaoce koji imaju seks svake noći, kako je to poboljšalo njihov brak i živote. Evo razloga zašto trebate da imate seks svake večeri.

1. Poboljšava vaše zajedničko vreme

Moj muž i ja imamo seks svake večeri, zato što je to momenat u danu koji je rezervisan samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za nas dvoje. Mi smo roditelji male bebe, pa kada legnemo u krevet, možemo da provedemo ostatak noći u ljubavi. Seks nam dopušta da održavamo strast, da pokažemo privlačenje i da uživamo, rekla je Kristi M. iz Akranzasa, koja je u braku tri godine.

2. Može da bude način da trenirate

Kada imate četvoro dece a nemate vremena, seks je najbolji trening, rekla je Tera M. iz Oklahome, koja je u braku manje od jedne godine.

3. Skloni vas od svakodnevnog života

Seks za mene i mog muža je još od kako smo prvi put spavali, bežanje od realnosti. Oboje volimo da igramo uloge i tako je dobar osećaj da ne budete vi na neko vreme, to nas potpuno odvoji od lošeg dana, rekla je Sara K. iz Panama Sitija na Floridi, koja je u braku godinu dana.

4. Manje ćete se svađati

Znamo kada nešto nije u redu. Najvažnije je to što se ne svađamo i ne tučemo! Sednemo i pričamo. To što smo svaku noć povezani nam pomaže da se povežemo izvan spavaće sobe, rekla je Libi S iz Indijane, koja je u braku dve godine.

5. To je način da se povežete bez razgovora

Seks je vitalan deo braka. Zbližava parove na drugačiji način. Pospešuje maženje i grljenje, a to je način da pričate bez upotrebe reči, rekla je Tereza F. iz Mičigena, koja je u braku 37 godina.

6. Jedna reč: orgazam

Dobra stvar za mene je to što se osećam savrešeno. Takođe volim da vidim svog muža kako se gubi u momentu. Ako možete da vidite to potpuno zadovoljstvo, to je dovoljno da vas zadovolji, rekla je Stejsa L. iz Teksasa, koja je u braku 11 godina.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.