Evo zašto se kraljevski par nikada ne drži za ruke u javnosti

Izvor: Tracara.com, 19.Mar.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto se kraljevski par nikada ne drži za ruke u javnosti

(foto: Instagram/katemiddletonphotos) Kada je u pitanju kraljevski par, koja čine princ William i vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton, gotovo uvek smo ostali uskraćeni da vidimo njihove trenutke razmene nežnosti, pa makar to bilo i držanje za ruke. Ono što je primećeno je da se oni u javnosti vrlo često mogu videti kako se međesobno drže na distnci. Razlog za to nije poseban protokol, jer ne postoji striktno pravilo po kome ne sme postojati fizički kontakt među njima. Zapravo, stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je više tehničke prirode, i znak je pristojnosti. Myka Meier je za magazin People povodom ovoga izjavila: “Ne postoji određena etiketa ili kraljevski protokol prema kome se par mora uzdržavati od izražavanja naklonosti u javnosti. Razlog je zapravo to što, na primer, ako su na putu u Indiji par predstavlja britansku monarhiju. Zato će vrlo malo nežnosti pokazati, ako ih uopšte pokažu, kako bi ostali profesionalni povodom uloga koje su im dodeljene u inostranstvu”, objasnila je. (foto: Instagram/katemiddletonphotos)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Zašto se kraljevski par nikada ne drži za ruke, a nije u pitanju protokol?

Izvor: B92, 19.Mar.2017

Princa Vilijama i njegovu suprugu, vojvodkinju od Kembridža, Kejt Midlton vrlo retko imamo priliku da vidimo da razmenjuju nežnosti ili da se pak drže za ruke...Razlog za to nije nikakav poseban protokol, jer ne postoji striktno pravilo po kome se moraju držati na distanci. U pitanju je stvar tehničke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.