Evo u kakvom su stanju beba i Aleks: PRVO OGLAŠAVANJE Nikolićeve - Ispričala detalje PLJAČKE I NAPADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 19:05

Evo u kakvom su stanju beba i Aleks: PRVO OGLAŠAVANJE Nikolićeve - Ispričala detalje PLJAČKE I NAPADA

Prvi put na ovu temu.

Nedavno je u mnedijima odjeknula vest kako je Aleks Nikolić, pobednica Zadruge 6" doiživela napad i bila na meti kradljivaca identiteta.

Budući da je trudna i u poodmakloj trudnoći, svi su se zabrinuli, jer je čitava situacvija zbog pomenutog dobila dodatno na dramatičnosti. O svemu ovome govorila je u ejdnoj televizijskoj emisiji.

- Pričalo se da si bila napadnuta, da li je bilo incidenata - pitala je voditeljka.

- Ma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne, zašto bih bila napadnuta. Ja vodim miran život, ne samo zato što tako želim da plasiram, već je stvarno tako. Trudna sam, u sedmom sam mesecu trudnoće. Te budalaštine da sam napadnuta nemaju veze sa mozgom. Jedino što se desilo da mi je neko hakovao "vacap". Trudim se da budem što manje u medijima, ali šta god da uradim, to nekako odjekne htela ja to ili ne - rekla je Nikolićeva.

- Kako si ti, kako je beba - pitala je Tijana.

- Hvala Bogu sve je odlično i beba i ja smo odlično. Ovih dana idemo na ultrazvuk da vidimo - rekla je Aleks.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.