Evo šta vas očekuje večeras u novoj epizodi serije Santa Maria Della Salute!

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta vas očekuje večeras u novoj epizodi serije Santa Maria Della Salute!

Večeras vas očekuje nova epizoda serije Santa Maria Della Salute, a mi vam otkrivamo šta vas to očekuje!

Budnom oku oca Gavrila ne promiče ništa. Opominje Lazu zbog neodgovornog ponašanja prema ženama, a napose zbog već javno uočenog odnosa sa mladom Lenkom Dunđerski. Lenka se, međutim, već toliko vezala za pesnika, da nagoveštava ocu da je njeno srce zauvek osvojeno, ne krijući sasvim ni o kome se radi. Sledeća osoba koja prekori Lazu zbog ponašanja prema Lenki >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Uroš Predić koji, „malajući“ njen portret, otvoreno primeti, pred samim grešnikom, ali i pred ocem porodice, da mu se čini da je posredi „zavođenje".

Konačno, roditelji otvoreno traže od Laze Kostića da se udalji od Lenke na neko vreme, ali, i da razmisli o ženidbi sa Julom Palanački, koja ga još uvek čeka. No, niko ne uzima u obzir samu Lenku, i njena duboka i iskrena osećanja. U takvoj situaciji, budući mnogo zrelija i hrabrija od svog izabranika, ona njemu otvoreno priznaje da želi samo njega i da nije spremna na hipokriziju sredine.

Novu epizodu serije Santa Maria Della Salute pogledajte večeras u 20 časova na Prvom programu RTS.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.