Evo šta se desilo sa Zolom kad se završila Zadruga: Posle PRETNJI SMRĆU I BRUTALNOG RASKIDA sa Miljanom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta se desilo sa Zolom kad se završila Zadruga: Posle PRETNJI SMRĆU I BRUTALNOG RASKIDA sa Miljanom...

Nalazi se u Derventi.

Lazar Čolić Zola prošao je kroz vrlo turbulentnu vezu sa Miljanom Kulić u "Zadruzi 2". Posle ljubavi i svađa, došlo je čak i do fizičkog nasilja i pretnji smrću koje je Miksi uputila svom bivšem u Imaginarijumu, a Bane Čolak otkrio je u sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" da je imao prilike da razgovara sa Zolom i da zna šta on sada radi.

- Ja sam se čuo sa Zolom, u Derventi je sa svojom porodicom, uskoro počinje da radi, ima već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke zakazane nastupe. Dobro je, počeo je da trenira i smršao je. Mislim da nije u kontaktu sa Miljanom, ja sam ga pitao šta se dešava, on je rekao da ne zna ništa, Hvala Bogu da se to završilo i neće da ima ništa sa time više. On kaže da je to za njega gotova priča - izjavio je Čolak.

Ceo razgovor poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.