Evo šta se DOGODILO SA LICEM Milene Kačavende: Šok snimci isplivali, OVO joj se stvara zbog starenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 12:27

Evo šta se DOGODILO SA LICEM Milene Kačavende: Šok snimci isplivali, OVO joj se stvara zbog starenja

Zadovoljila znatiželju auditorijuma!
U poslednje vreme tokom posmatranja rijalitija "Elita" javnost je bila zainteresovana za promene na licu učesnice Milene Kačavende.
Pojavile su se slike na kojima Milena ima beličastu masku na licu, što je izazvalo brojna pitanja i komentare gledalaca. Međutim, otkriveno je da je u pitanju tretman nege kože Milena koristi u rijalitiju.
Milena Kačavenda je otkrila da je reč o tretmanu koji koristi kako bi održala svoje lice blistavim i negovanim tokom boravka u rijalitiju. Ona je istakla da je reč o maski za lice koja sadrži specijalne sastojke koji hidriraju i revitalizuju njenu zrelu kožu koja prirodno, zbog starenja, gubi elastičnost....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.