Evo šta kaže Sandra Afrika na optužbe da se bavi prostitucijom

Izvor: Svet, 06.Avg.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta kaže Sandra Afrika na optužbe da se bavi prostitucijom

Sandra Afrika na optužbe da su pevačice kao što je ona upropastile omladinu, a naročito devojčice, kaže da od nje “mogu samo lepo da nauče”.
“Pa ja stvarno ne znam kako se to ponašam kad imam dečka već deset godina, ne izlazim, ne pijem, niko me nikad nije uhvatio u nekoj prevari, bludu ili razvratu. Nikad ništa ružno nisam radila. Od mene devojčice mogu samo lepo da nauče”.
A na to što je mnogi optužuju da se bavi elitnom prostitucijom Afrika ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << spreman odgovor.
Na početku mi je to smetalo, a sada ne. Ako će neki retard da pročita nešto ili da čuje, pa će na osnovu toga nešto da kaže, onda nemam reči. Ljudi nisu normalni, a ja se ne trudim da objašnjavam. Zamislite kad bih se svima pravdala”, rekla je Sandra za Kurir.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evo šta kaže Sandra Afrika na optužbe da se bavi prostitucijom

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2016

Sandra Afrika na optužbe da su pevačice kao što je ona upropastile omladinu, a naročito devojčice, kaže da od nje “mogu samo lepo da nauče”...“Pa ja stvarno ne znam kako se to ponašam kad imam dečka već deset godina, ne izlazim, ne pijem, niko me nikad nije uhvatio u nekoj prevari, bludu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.