Evo šta je Marija Šerifović rekla o svojoj veridbi!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Marija Šerifović rekla o svojoj veridbi!

Nakon što se na Instagramu pojavila fotografija sa burmama, ceo region bruji da se pevačica Marija Šerofivić verila ili udala.

Nakon brojih spekulacija, oglasila se i sama pevačica, koja je navela da je sve bila šala.

“Dragi mediji, molim vas, da budete dovoljno ljubazni da sada makar malo pokušate da sanirate štetu koji ste naneli. Moja krivica je u tome što sam se našalila, ali ovo odavno nije smešno. Nemojte izigravati male bogove i igrati se sa tuđim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << životima, nije fer, nije korektno, nije ni normalno, a na kraju ja to nisam ni zaslužila. Moji prijatelji nisu zaslužili da im unisštavate život zato što su moji prijatelji. Nisam se verila, neću se udati, oženiti… Ali o meni možete da pišete šta hoćete, samo ostavite moje prijatelje na miru i demantujte ovaj pakao koji ste bez ikakvog razloga i povoda napravili. I evo hvala vam na tome”, napisala je Marija na svom Fejsbuku.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.