Evo šta je Ljuba rekla Jeleni, pa se ova raspala od plakanja

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Ljuba rekla Jeleni, pa se ova raspala od plakanja

Ljuba Pantović je sinoćnjim ulaskom u Parove okrenula vilu naglavačke, a jedna u nizu osoba koja pate zbog toga je i Jelene Krunić.
Ljuba je, naime, u vilu unela informacije spolja, a Jeleni je prenela da je njen dečko Daki Savić ljut na nju zbog njenog ponašanja.
Iako ju je Ljuba posavetovala da se smiri i da ne zna detalje, odnosno da li će je Daki čekati po izlasku iz rijalitija ili ne, Jelena je skoro doživela nervni slom, pa je urlala i plakala kao kiša. Onda je počela da divlja, a program je na kratko prekinut.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta je Ljuba rekla Jeleni, pa se ova raspala od plakanja (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Ljuba Pantović je sinoćnjim ulaskom u Parove okrenula vilu naglavačke, a jedna u nizu osoba koja pate zbog toga je i Jelene Krunić...Ljuba je, naime, u vilu unela informacije spolja, a Jeleni je prenela da je njen dečko Daki Savić ljut na nju zbog njenog ponašanja...Iako ju je Ljuba posavetovala...

Nastavak na Scandal.rs...

JELENA KRUNIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM: Poludela zbog Ljubine poruke!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2017, 11:33

...Pantovićeva joj je ovu informaciju prenela iz najbolje namere, a to je potpuno uznemirilo Jelenu, pa je doživela nervni slom..Ona je histerisala i vikala kako želi da napusti "Parove" Jelena je tražila da želi priča sa produkcijom, a onda je u jednom momentu čak i počela da divlja i razbija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.