Evo šta bi Sofija Vergara promenila na zgodnom vereniku

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta bi Sofija Vergara promenila na zgodnom vereniku

Sofija Vergara i Džo Manganijelo jedan su od najatraktivnijih holivudskih parova, ali ništa od toga ne bi bilo da zgodni Džo nije bio uporan.
Slavna Kolumbijka iako je ušla u petu deceniju izgleda bolje nego ikada, a nedavno je za Vanity Fair otkrila neke tajne o svom verniku, zvezdi serije ‘True Blood’ i filma o striperima ‘Magic Mike’.
Njeno srce osvojio je 38-godišnji Džo Manganijelo za koga prelepa glumica kaže da je jednostavno – prezgodan! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Džo je dugo molio za moj broj mobilnog telefona, a kad ga je konačno dobio i pojavio se na snimanju mog filma “Vruća potera” postali smo nerazdvojni“, izjavila je Vergara.
A da li na njemu ima nešto što bi htela da promeni?
“Na svom verniku bih promenila jedino činjenicu da je četiri godine mlađi“, otkrila je lepa Sofija koja sa Džoom planira venčanje na jesen, ali i dete.
Nedavno su strani mediji brujali o tome kako su Sofija i njen verenik pronašli surogat majku koja će im roditi prvo zajedničko dete jer je 42-godišnja glumica, koja već ima 23-godišnjeg sina, odlučila da ne želi više da rađa.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evo šta bi Sofija Vergara promenila na zgodnom vereniku

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2015

Sofija Vergara i Džo Manganijelo jedan su od najatraktivnijih holivudskih parova, ali ništa od toga ne bi bilo da zgodni Džo nije bio uporan...Slavna Kolumbijka iako je ušla u petu deceniju izgleda bolje nego ikada, a nedavno je za Vanity Fair otkrila neke tajne o svom verniku, zvezdi serije ‘True...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.