Evo scenografije za “Evrosong”!

Izvor: Poznati.info, 21.Mar.2013, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo scenografije za “Evrosong”!

Bina ima oblik leptira, sastoji se iz glavnog i dodatnog dela povezanih pistom, od kojih nijedan neće biti pokretan, a publika koja se nađe u privim redovima moraće da stoji tokom takmičenja

Pripreme za ovogodišnji “Evrosong”, koji će se održati u Švedskoj u maju, uveliko su u toku, a organizatori su predstavili i izgled scenografije na kojoj će takmičari izvoditi svoje numere.

Ideja za binu nastala je po uzoru na logo “Evrosonga”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << stoga ima oblik krila leptira, koju su dizajnirali Frida Arvidson i Viktor Bratstrom, a čitava konstrukcija zauzeće veliki deo “Malme Arene”.

Photo: SVT

Premda podseća na onu iz 2011. godine, napravljena bina neće imati pokretne delove, a sastoji se iz glavnog i dodatnog dela koji su povezani uskom pistom.

Veliki trošak scenografije organizatori planiraju da nadoknade većim kapacitetom posetilaca tako što će publiku približiti bini, a kako bi stalo što više ljudi, u parteru ispred scene neće biti stolica.

Photo: SVT

Fanovi prave zabavu. Oni su veliki deo šoua i zauzeće taj deo partera. Kako bismo što više poboljšali njihovo iskustvo i kako bismo ih što više moguće približili sceni i izvođačima, odlučili smo da uklonimo stolice – izjavio je Martin Osterdal, producent “Evrosonga”.

Photo: SVT

(Telegraf.rs / Eurovision.tv)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.