Evo koliko godina ima novi dečko Jovane Jeremić - Postao je i deda, a voditeljki ne smeta razlika: Hoću da mu rodim sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 12:22

Evo koliko godina ima novi dečko Jovane Jeremić - Postao je i deda, a voditeljki ne smeta razlika: "Hoću da mu rodim sina"

Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom, a mnogi su se zainteresovali i istraživali koliko godina zapravo ima biznismen.

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića i jedne neuspešne veze, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj usešnog privrednika Dragana Stankovića.

Ona je prethodnih meseci govorila da postoji čovek koji je osvojio njeno srce, ali nije htela da otkriva njegov identitet. Ipak, nakon što su u javnosti isplivale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihve zajedničke fotografije, rešila je da svog novog partnera predstavi na Instagramu, gde je objavila nekoliko slika na kojima se ljube i plešu.

Ipak, i pre toga mnogi su se interesovali za Jovanin ljubavni život, ali bezuspešno, sve dok sama nije obelodanila detalje svoje nove ljubavne romanse.

On samog početka, Jovana nije krila da je reč o starijem gospodinu. Ona je priznala da je Dragan od nje stariji 14 godina, a mnogi su ostali iznenađeni zbog te informacije. Naime, Stanković je rođen avgusta 1976. godine i ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra napunila 33.

Jeremićeva ističe da je Stanković pravi gospodin, zreo muškarac i alfa, a mnogi komentarišu da izgleda mnogo mladoliko iako gazi petu deceniju.

- Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: "Jao, vidi šta tamo ima". Ja kažem: "Šta se desilo?". Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znao sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno... Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: "To je to" - kazala je Jovana i istakla da želi sina:

- Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom - zaključuje Jovana.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

 Srbija Danas/Blic/prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) PRVI SNIMAK POLJUPCA Jovane Jeremić sa novim dečkom! Ljuba Aličić pevao na uvce, oni ukrali mladencima šou na svadbi

Izvor: Blic, 21.Dec.2023

Pevačica Jovana Jeremić bila je nedavno na svadbi starijeg sina njenog novog dečka Dragana Stankovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.