Izvor: Tracara.com, 02.Maj.2023, 22:49

Evo koji takmičar ne može da ispadne iz Survivora

Plavi tim izgubio je u borbi za plemenski imunitet, te će iz daljeg takmičenja morati da eliminišu nekoga iz svoje ekipe. Usledila je borba za lični imunitet, a onaj ko ga osvoje, ne samo da će biti sačuvan od nominacija, već će nekoga morati direktno da pošalje u duel. Lični imunitet osvojio je David, te on nastavlja dalje takmičenje i postaće deo velikog plemena, kada se crveni i plavi tim ujedine. The post Evo koji takmičar ne može da ispadne iz Survivora appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Plavi tim nominovao Denisa: Nimalo iznenađujuća reakcija u Survivoru

Izvor: Tracara.com, 02.Maj.2023

Crveni tim je šesti put zaredom odneo pobedu za plemenski imunitet, te će dalje takmičenje napustiti neko iz plavog tima. U igri za lični imunitet ostanak u „Survivoru“ obezbedio je David, a potom je usledio plemenski savet. Plavi tim nominovao je Denisa kao prvog duelistu, čime on...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.