Evo koji su detalji iz sudnice: Ana Ćurčić POLOŽILA ZAKLETVU - Na pitanje koje je usledilo ZAĆUTALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 09:40

Evo koji su detalji iz sudnice: Ana Ćurčić POLOŽILA ZAKLETVU - Na pitanje koje je usledilo ZAĆUTALA

Sve detalje iz sudnice, otkrio je Ivan Marinković u jednoj emisiji.

Ana Ćurčić i Ivan Marinković nedavno su imali zakazano suočavanje na sudu. Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" tužila je svog bivšeg cimera zbog narušavanja njenog ugleda i časti. Tokom jednog od gostovanja Marinkovića na Pinku Ana se oglasila i otkrila da je ovu odluku donela zbog svih uvreda koje je on izneona njen račun.

Ivan Marinković je u emisiji "Premijera" progovorio o suđenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Anom, te izneo detalje o njenom ponašanju tokom boravka u sudnici. Naime, Ivan nije imao lepo mišljenje o Ćurčićevoj, već je sve vreme pokušavao da istakne da se ona ponašala isto kao i u rijalitiju "Zadruga 6" u kom su i boravili zajedno.

- Odloženo je suđenje, treba da se gleda taj snimak kao u rijalitiju. Danas sam ponovo gledao taj snimak, prva mi je izgovorila to, pa sam joj ja vratio. Došla je sa advokaticom, ja sam došao, instiktivno sam rekao dobar dan, ona me je samo pogledala. Izgovorila je zakletvu i onda je rekla da sam joj rekao da je prostitutka i tabletomanka. Ja sam se posle javio za reč, i pitao da li je sigurna da sam joj rekao prostitutko i tabletomanko, ponašala se kao u Zadruzi i nije mi odgovorila - rekao je Ivan Marinković o Ani Ćurčić.

Podsetimo, iako se prethodnog puta nije pojavila na suđenju, Ana je tada došla i to vidno raspoložena. Ana je bila skockana od glave do pete, a za suočavanje odabrala je kežual kombinaciju, koja je bila prilično zatvorena, ali sigurno nijedan muškarac ne bi mogao da odoli ovom izgledu.

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.