Evo kako je nova serija Dru Barimor povezana sa Srbijom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je nova serija Dru Barimor povezana sa Srbijom! VIDEO

Nova i prva serija Dru Barimor, poznate holivudske zvezde, koja nosi naziv "Santa Clarita Diet" povezana je sa Srbijom i to na neverovatan način!

Radnja serija "Santa Clarita Diet" prati bračni par Šilu i Džoela koji su agenti za nekretnine u gradu Santa Klarita, a njihov život se u potpunosti menja kada Šila prođe kroz transformaciju - postaje zombi koji se hrani ljudskim mesom. Glavne uloge u njoj igraju Dru Barimor, kojoj je ovo prva serija, i Timoti Olifant, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pojavljuju se i mnoga zvučna i poznata imena. Prva sezona puštena je na striming servis "Netflix" 3. februara, te već sada možete pogledati svih 10 epizoda, koliko ih ima.

Ono što je zanimljivo jeste da se tema zombija na šaljiv način obrađuje, a ako vam to i zvučna imena nije dovoljno da je pogledate, možda želite da saznate sve o misterioznom virusu koji potiče upravo iz Srbije.

Ukoliko ne želite spojlere, bolje je da pogledate seriju i vidite povezanost, ali ako ne možete da izdržite, nastavite da čitate tekst. Serija do kraja desete epizode ne objašnjava mnogo o misterioznom virusu koji ju je zadesio, pa čak ni kako je uspela da ga dobije. Ipak, Erik, komšija ovog interesantnog para, uspeo je da shvati da zombije pokreću njihove želja, pa da jedino tako i funkcionišu.

Dok je Džoel tražio objašnjenje na osnovu dve fotografije koje opisuju stanje u kojem je njegova žena, saznaje da simptomi podsećaju na antičku kugu koja se dogodila u Srbiji. Ceo koncept on saznaje od gospođe Novak, pa mu je tako rečeno da prva da je značenje prve slike "Čovek jede čoveka da bi preživeo", a druge, na kojoj je prikazana osoba koja povraća, "Bez leka, čovek će umreti". Ona objašnjava da slike potiču iz priče namenjene za plašenje dece, koju je čula kao devojčica o selu u Srbiji u kom se stvaraju čudovišta, a koje naziva "Pozega" (verovatno misleći na Požegu), dok ukoliko se ista epizoda pogleda sa prevodom ipak stoji naznačeno "Pozica". Novak dodaje da je sve to zapisano u staroj knjizi u kojoj možda postoji i nešto što bi moglo da pomogne Šili, ali da ona sumnja u verodostojnost svega navedenog.

Ako do sada niste odlučili da pogledate seriju, uz ove podatke i trejler, možda vam ipak bude zanimljivo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.