Evo kako je bilo na proslavi rođenja sina Danijela Đurića

Izvor: Svet, 24.Okt.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je bilo na proslavi rođenja sina Danijela Đurića

Pevač Danijel Đurić je pre nekoliko dana dobio sina Andreja, a tim povodom napravio je slavlje za najuže prijatelje, među kojima su bili pevačica Indi Aradinović, pevač Nikola Burovac, voditeljka Bojana Lazić… Kako red nalaže, gosti su po dolasku cepali Danijela koji je za veče promenio dvadesetak majica. Nekoliko pevača koji su bili zaduženi za odličnu atmosferu napravilo je žurku za pamćenje, a i Danijel se u jednom trenutku latio mikrofona i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pre nego što je zapevao, obradovao je svoje prijatelje još jednom informacijom.
Idem na Beoviziju! Pevam pesmu “Bomba” čiju je produkciju radio Nikola Burovac i mnogo sam srećan zbog toga – rekao je Danijel svojim gostima koji su mu i na tome čestitali, a Indi je u to ime počela da igra sa časom na glavi!





promopromo
The post Evo kako je bilo na proslavi rođenja sina Danijela Đurića appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.