Evo kako je Branka Petrić: Pala sa pozornice, hitno prebačena u bolnicu!

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2024, 09:47

Evo kako je Branka Petrić: Pala sa pozornice, hitno prebačena u bolnicu!

Naša čuvena glumica Branka Petrić doživela je nezgodu tokom predstave u Madlenianumu. Nakon pada sa scene i povrede ramena, hitno je prebačena u bolnicu.

Saznajte detalje o stanju Branke Petrić koja je pala sa pozornice tokom predstave u Madlenianumu. Glumica je hitno prebačena u bolnicu zbog povrede ramena.

Naša čuvena glumica Branka Petrić doživela je neprijatnu situaciju tokom predstave u Madlenianumu kada joj je naglo pozlilo. Kako saznajemo, Branka je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pala sa scene i povredila rame. Hitna pomoć je brzo stigla i glumica je odmah prevezena u bolnicu, na odeljenje ortopedije.

U trenutku incidenta, izvodila se drama "Da krenemo ispočetka". Podsećamo, Branka Petrić je na beogradskoj Akademiji bila deo najbrojnije klase koju je predvodio profesor Tomislav Tanhofer. Među njenim kolegama iz klase bili su Danilo Bata Stojković, Marija Milutinović, Katarina Dorić, Boda Marković i mnogi drugi.

Branka je bila udata za glumca Bekima Fehmijua, s kojim je provela 43 godine u braku i sa kojim ima dvojicu sinova, Hedona i Uliksa Fehmijua.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.