Izvor: Prva.rs, 22.Dec.2018, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako danas izgleda najomiljenija brineta "Čuvara plaže"

Jasmin je bila glavna konkurencija u seriji poznatoj plavuši Pameli Anderson i svi koji su više voleli brinete obožavali su ovu glumicu prepoznatljivih plavih očiju.
Dosta godina je prošlo od poslednje epizode Čuvara plaže pa se popularna Karolina mnogo promenila.
Nekada je na plažama Kalifornije privlačila svu pažnju u crvenom kupaćem kostimu, ali sada je možda i nećete prepoznati.

Ona je još od snimanja popularne serije imala problem s drogom da bi zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bila i otpuštena sa snimanja. Ubrzo nakon toga ona je uhapšena, jer je vozila automobil pod jakim dejstvom kokaina.
Iako je bila i na odvikavanju od narkotika, Jasmin je potpuno neprepoznatljiva i fanovi širom sveta su duboko razočarani.

Izvor. superzena.b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.