Evo gde je i šta se dešava sa Zolom nakon DISKVALIFIKACIJE - Napušta Srbiju i BEŽI OD PRODUKCIJE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 16:19

Evo gde je i šta se dešava sa Zolom nakon DISKVALIFIKACIJE - Napušta Srbiju i BEŽI OD PRODUKCIJE?

Sad je poznato kuda ide nakon svega...

Lazar Čolić Zola je pre nekoliko dana diskvalifikovan iz rijalitija "Elita" kada je pokušao da prevari i uceni produkciju, ali i takmičarku Miljanu Kulić.

Svi su se pitali šta će se sada dogoditi sa Zolom i gde se on nalazi, a evo i odgovora.

Zola se sada oglasio na svom Instagram profilu i otkrio kakvi su mu planovi za predstojeći period, a svi fanovi su se zapitali, zbog čega se uputio u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Beč, budući da je sve obavestio da je to njegova destinacija.

Zola je pokušao da ispadne pametan i zaradi novac tako što je pokušao da ucenjuje produkciju koja mu je sve pružila, ali je na kraju ipak ispao samo bezobrazan, ali i dužan za 50.000 evra. Da li je to Zola u bekstvu od produkcije?

No, da ne bismo nagađali i spekulisali, vreme će pokazati zbog čega je Zola sve to sebi uradio i zbog čega se uputio u Beč.

Srbija Danas/ Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.