Evo gde će biti SAHRANJEN Aki Rahimovski: Iako je godinama živeo u Sloveniji, porodica je donela ovu ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 23:34

Evo gde će biti SAHRANJEN Aki Rahimovski: Iako je godinama živeo u Sloveniji, porodica je donela ovu ODLUKU

Čeka se nalaz sa obdukcije

Iako je poslednjih godina, s nevenčanom suprugom Barbarom, živeo u Sloveniji, poslednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog biće u Zagrebu.

Kako "Večernji.hr" sazanje iz izvora bliskih porodici, to verovatno neće biti pre sredine iduće nedelje, a sve dodatno komplikuje i situacija s korona virusom. Naime, zvanični uzrok smrti Akija biće poznat tek nakon obdukcije, a pre je gotovo nemoguće planirati bilo šta konkretno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zasad je moguće da će porodica i članovi benda u ponedeljak imati nalaz s uzrokom smrti. Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih koronom, pa veća okupljanja nisu moguća. Sigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će se želeti poslednji put da se oproste od legendarnog pevača.

Podsetimo, pre par dana operacijom Akiju su ugradili četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega verovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, ali sudbina je, nažalost, odlučila drugačije i umro je danas u slovenskom Novom Mestu. Uzrok smrti još nije zvanično poznat, ali je poznato da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.