Evo čime se bavi Desingericina ŽENA - Nevena važi za pravu ENIGMU, konačno se saznala istina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 10:01

Evo čime se bavi Desingericina ŽENA - Nevena važi za pravu ENIGMU, konačno se saznala istina (FOTO)

Ovo niko nije znao!

Kontroverzni reper, Dragomir Despić Desingerica, postaje sve popularniji na Balkanu. Njegove pesme broje milione pregleda, a nastupi širom Evrope unapred su rasprodati.

Osim po muzici, njegov privatni život takođe intrigira mnoge. Već tri godine je u braku sa atraktivnom Nevenom, sa kojom ima ćerkicu Dunju.

Nevena, Despićeva supruga, trenutno je nezaposlena jer vodi brigu o detetu. Međutim, njen uticaj na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama raste iz dana u dan, posebno na TikTok platformi gde redovno objavljuje sadržaj koji privlači veliki broj pratilaca. Nedavno je najavila da će se u budućnosti više posvetiti kreiranju sadržaja na društvenim mrežama i da će joj to postati "zvanično zanimanje". Njeni lajvovi su postali popularni, a ona uspešno zarađuje snimajući ih.

Inače, pre nekoliko godina, Nevena je privukla pažnju javnosti svojim učešćem u rijalitiju "Maldivi". Iako je provela samo dve nedelje u tom rijalitiju, njeno pojavljivanje je ostavilo traga na javnosti i doprinelo njenom sticanju popularnosti.

Podsetimo, Nevena je nedavno priznala da njihova mezimica neće dobiti poseban poklon za Božić, jer ima sve što poželi.

- Dunja je nedavno dobila šator, a za Novu godinu je tražila lizalicu i bombone. Kada je u pitanju Božić, još uvek nije izrazila želje, ali generalno dobija poklone svakodnevno i ima sve što poželi. Veoma je skromna - rekla je ona, a Desingerica se osvrnuo na prazničnu trpezu:

- Hranu za praznike ne pripremam, samo je jedem. Tu se uvek nalazi sarma, mnogo mesa gde su obavezni plećka ili but i svakako mnoštvo salata, a glavna je ruska. Inače, van praznika, ali i kada mi obaveze oko posla to dozvoljavaju, volim da pripremam hranu. Nevena i ja delimo kućne poslove. Ako ja pripremam hranu, ona pere sudove i obrnuto.

Srbija Danas/Republika/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.